A box for buttons

Jeg har tatt vare på en liten hermetikk boks, vasket den godt, og forvandlet den til en søt boks som jeg kan oppbevare knappene mine i. Jeg har brukt papirer fra kolleksjonen Play Time, og pyntet boksen med flotte tags fra arket Cut out sheet. Bokstavene jeg har brukt er fra kolleksjonen Grandma’s school book 6×6″.

 Lokket er bare en sirkel av kraftig kartong og mønsterpapir som hviler på metallkanten som står igjen når orginallokket er fjernet. Jeg har laget en løkke av silkebånd , og pyntet med perler, store roser og en mini tag fra Play Time 6×6″.

Papers used in this project:


  • Koselig å dekorere slike bokser. har laget mange slike, og synes de er så fine å gi som gave 🙂ReplyCancel

Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A