Te eske med “Sagan om våren”.

Jeg har nok fordypet meg godt og grundig i Pion Designs nydelige julekolleksjon, men en må jo ikke glemme at de tidligere kolleksjonene er like vakre:) Her har jeg laget en åpen te eske med papiret ”Viol – Sagan om våren”, og jeg har også brukt en lekker tag, og en søt bord fra denne kolleksjonens klippeark. Bildet jeg har brukt er fra vintagearket ”Hjertelig gratulation – Från mormors vind”. Esken har jeg pyntet med utstansede swirler, roser, og en liten tekanne charm. Vil du vite hvordan jeg har laget denne esken, så har jeg laget en tutorial hos StampARTic.

  • Pysselgumman

    Ja du är magisk, otroligt vackert!ReplyCancel

  • Åh, vad fint! Färgkombinationen är helt fantastiskt! Tänk att få ta sitt te ur den här varje morgon…. =)
    FridaReplyCancel

  • Sukk.. lekker!! Denne skal jeg lifte i dag. Så kan jeg fylle den med te og ha den på kontoret.. Lekre papirer dette også. Glemmer nesten at det finnes andre papirer enn julepapir nå .. hihi..ReplyCancel

  • Sukk.. lekker!! Denne skal jeg lifte i dag. Så kan jeg fylle den med te og ha den på kontoret.. Lekre papirer dette også. Glemmer nesten at det finnes andre papirer enn julepapir nå .. hihi..
    Ønsker dere en flott dagReplyCancel

Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A