Skogtur med Grandma’s school book

Endelig er den her, Pion Designs nye papirkolleksjon Mormors Skolbok. Denne kolleksjonen er som et vakkert eventyr, eller som en reise tilbake i barndommens sommerminner.

Mitt første kort med Mormors Skolbok / Grandma`s school book ble et tresiders kort. Forsiden har jeg laget som en ramme, og motivet med de herlige barna finnes på papiret Children. Den andre siden på kortet mitt har jeg fylt med det vakre skogmotivet i 6” * 6”, som finnes på papiret Forest 6” * 6”, og til slutt har jeg brukt en tag til tekst, og en ramme som skrivefelt som er på arkene Tags, og Cut Out Sheet. Her fant jeg også de flotte sommerfuglene. Jeg har også brukt en liten bord fra Summer Play 6” * 6”, og det flotte grønne papiret Forest i både lite og stort format.

Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A