Min nya blomlåda

Jag har haft en gammal skokartong till förvaring av blommor när jag åker iväg på scrapträffar. Jag tyckte att det var läge att piffa upp den litegrann och tillfälle till det gavs i Skellefteå på det trevliga Scrapeventet i början av februari. Jag använde mig givetvis av papper från Sagan om Våren; den randiga sidan av arket Liljekonvalj och den gröna sidan av Blad. Motivet på locket är från vintagearket Vårhälsning ur kollektionen Från Mormors Vind.
Det var en altringstävling där jag deltog med denna blomlåda och jag fick till min stora glädje blev det en vinst!

 • Pysselgumman

  Inte alls konstigt att du vann! Den är helt underbar, Vännen!

  kram ♥ReplyCancel

 • ååååh så ljuvligt vacker låda du har altrat! Håller med föregående talare! Inte konstigt med en vinst för en sån vacker box!ReplyCancel

 • Åh så fin vännen! En fröjd att få packs upp en sådan på träffar! Jag är hopplös när jag åker iväg och måste at med massor av blommor så jag skulle behöv atio lådor:) Jag förstår att du vann, den är helt fantastisk!!! Och de gröna papperna sååååå vackra! Kramiz!ReplyCancel

 • Helt Underbar Jenny!
  Självklart att man ska få en vinst för ett så vackert alter.
  SNYGGT!!!ReplyCancel

 • Jenny

  Tack alla! ♥ReplyCancel

 • Ååå så utrolig vakkert dette var!
  Nydelig pyntet!
  Klem Anne ♥ReplyCancel

Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A