A card in purple

I dag har jeg et nytt kort å vise frem med Pion Designs nye kolleksjon Alma’s Sewing Room. Kortet har fått en flott fasong med store dies, og de tynne panelene har jeg klippet ut for hånd. Denne gangen har jeg valgt papirer i lekre lillatoner, damaskmønster og nydelige små roser. Jeg har brukt en søt bord og en liten sommerfugl fra arket Borders. Den matchende tekstrammen og de vakre fuglene er klippet ut fra arket Images. Jeg har pyntet kortet med roser, perler, knapper og organzabånd, og alle panelene har jeg rammet inn med glitter.

Pion products:
Alma’s Sewing Room – Purple wallpaper PD3407
Alma’s Sewing Room –  Purple room PD3401
Alma’s Sewing Room – Images PD3409
Alma’s Sewing Room – Borders PD3410

Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A