Julekort med Silent Night

Det er en drøm å skape med Pions nye julekolleksjon Silent Night. Til dette kortet har jeg brukt papirene Winter og Guardian angels. Er ikke dette motivet utrolig nydelig? Jeg har brukt osteklut for å gi det en myk innramming, og jeg har pyntet med blonder, roser, perler, charms og glitter.

 • Så lekkert! Jeg er inne her nesten hver dag og titter. Det er så mye lekkert og papirene er bare “to die for”…
  Det er flott med osteklut som ramme, det må jeg skaffe meg :-). Hvor er teksten inni kortet fra?
  ha en strålende helg. gleder meg til å se neste prosjekt som kommer her i bloggen.ReplyCancel

 • Lior

  so nice and delicate!ReplyCancel

 • Theresa

  SÅ vackert!!!ReplyCancel

Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A