Juleeske med en overraskelse

Jeg har laget nok en juleeske. Men selv om denne esken ser ”enkel” ut på utsiden, så rommer den en overraskelse selv FØR esken er fylt med sjokolade eller en liten gave:) Men utsiden først. Vintagebildet jeg har brukt er fra et av Pion Designs mange klippeark ”Juletid – Från mormors vind”. Papirene jeg har brukt denne gangen er ”Juldikt” og ”Stjernhimmel” fra kolleksjonen ”Ventan på tomten II”. Jeg har pyntet esken med snøkrystaller i forskjellige størrelser, roser, granbar og litt linklut. Teksten har jeg skrevet ut fra PC-n denne gangen, og limt inn i en flott metallramme.

 

  • Pysselgumman

    Fantastisk! Så vackert o vilket arbete du lagt ner ♥ReplyCancel

Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A