Gavelapper til jul

Alle som kjenner meg vet at jeg jeg sparer på restepapir. Og av Pions vakre papirer klarer jeg ikke kaste en eneste liten bit. Så gjelder det jo å bruke restene til noe, og i dag har jeg en bunke pakkelapper å vise frem. Veldig enkle å lage, men allikevel veldig koselig å henge på julegavene.

Til de fem først gavelappene har jeg brukt papirer fra kolleksjonen Waiting for Santa II: Merry Christmas, Christmas tree , Borders.

Til de fem neste gavelappene har jeg brukt papirer fra kolleksjonen Silent night: Collage – 6×6″, Guardian angels, Snowflakes , Borders (i både stort og lite format).

Papers used in this project:


Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A