En härlig vinterdag

Idag kan jag visa en LO som jag skapat med de nya papper Silent Night!! Papper som är alldeles underbara att arbeta med, perfekt tonade !!

Till denna vintriga LO har jag använt mig av papprerna Collage, Winter, Guardian Angel, Borders. På en liten tag från pappret Tags har jag förstås skrivit min journaling. Jag vill ju nästan alltid ha med lite journaling, det är ju där jag kan berätta lite om bilderna och vi kan minnas tillbaka….

Kram från mig, Eivor/Ejja

Papers used in this layout:  • Absolutely gorgeous scrap page love it!
    I’ve just spent a while looking down the page the inspiration here is fabulous, I love this blog. Teresa xxReplyCancel

  • Super flot layout.ReplyCancel

  • Jenny

    Väldigt vacker, Eivor!ReplyCancel

  • Theresa

    Superfin ♥ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

SHARE ON FACEBOOKTWEET THIS POSTPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
M E T A