En gaveeske til jul

I dag har jeg en rund gaveeske å vise frem. Denne kan fylles med julegodter, en liten gave eller hva du selv vil. Esken har jeg dekorert både utenpå og inni, med papirene ”God jul” og ”Julstjerna” fra Pion Designs julekolleksjon ”Ventan på tomten II”. Den lekre borden jeg har brukt på lokket finner du på arket ”Bårder”. Hanken har jeg stanset ut med en punch fra EK Success, og festet til lokket med to pyntebrads, og jeg har pyntet lokket med die cut fra Spellbinders, og en stor hvit rose.

  • Karin

    Vilken underbar liten ask för små presenter. Har du någon beskrivning som du kan dela med dig av?
    Tack för all härlig inspiration.

    KarinReplyCancel

  • Så ljuvligt underbart! Vill ha…..ReplyCancel

  • Oh I love this, would love to know how the lid was created.ReplyCancel

Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A