A box For Mother

Jeg synes det er så gøyå skape noe med ting som vanligvis går rett i søpla. Utgangspunktet for prosjektet mitt denne gangen er ganske enkelt en tom tørkerull. Jeg laget lokk til den, stanset ut sirkler til bunnen, og dekorerte det hele med vakre papirer fra Pion kolleksjonen For Mother. De flotte bordene kommer virkelig til sin rett på en eske som denne, og lokket har jeg pyntet med store roser, og en utklippet sommerfugl. Jeg har brukt et silkebånd med sløyfe rundt lokket, og et perlebånd nederst på esken. Så hva kan en bruke en slik eske til? Jo denne har jeg fylt med telys. Ellers er denne også en perfekt størrelse til oppbevaring av strikkepinner, så jeg må nok kanskje lage en til. Kanskje du også fikk lyst til å prøve?

Papers used in this project:


Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A