Blå vintage

I dag har jeg laget et ”tryllekort” med Pions kolleksjon ”Till Mor”. Papirene jeg har brukt denne gangen går i de vakreste blålilla toner, og heter Blå Pense’ og Riddarsporre. Bordene på siden fant jeg på arket Bårder. Jeg måtte en liten tur innom de nydelige miniarkene også, og på arket Blombukett – 6”*6” fant jeg den samme borden i miniatyr, og en vakker liten ramme som jeg har stemplet en koselig tekst på.

Marianne

  • This is so beautiful, I love making these cards. I love the colour too. xxxReplyCancel

  • this is so beautiful! love the colours!ReplyCancel

  • Fantastiskt snyggt kort!!!!! Älskar färgerna du använt. Den där vikningen har jag sett någonstans förut och cen är så snygg, måste prövas framöver =)
    kram IffaReplyCancel

  • Så hjärtinnerligt sött och fint!!ReplyCancel

Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A