Beige, mild grön och ljus chokladfärgade nyanser.

Mina första alster med nya Från Mitt Hjärta ll blev två kort. Jag valde att skapa med det ljust chokladfärgade Bårdarket och milda gröna nyanserna i Kärleksförklaring och Tagsarket samt beiga sidan av Klipparket.

Till första kortet kunde jag inte låta bli att använd en av Amys underbara chipboard, en luftballong. Så roliga att skapa med. Stort tack Amy! Det kommer ett till minialbum med hennes fina chipboard inom kort.

Till andra kortet använde jag 6 tum – Rosor som bakgrund tillsammans med det gröna orginalstora spetsarket. Text o bårder kommer från bårdarket och de små vykorten från klipparket. Notremsan klippte jag från Brevduvor. Vintagebilden kommer ur Från Mormors Vind – Baby.

Tack för titten!

Your email is never published or shared.

SHARE ON FACEBOOKSHARE ON GOOGLEPIN IMAGESUBSCRIBE BY EMAIL
F A C E B O O K
P I N T E R E S T
C H A N N E L
M E T A